Over Colleqtive

Colleqtive ontwikkelt en levert klantgerichte Apps voor de Retailbranche. Onze oplossingen dragen bij aan sterkere klantenbinding en gemak. Wij besparen tijd en geld voor uw organisatie én voor uw klanten.

Visie

Een sterkere binding met uw klanten is van strategisch belang. Concurreren op basis van producteigenschappen of prijs is namelijk eindig. Door de juiste middelen te bieden aan uw klanten kunnen beide partijen eenvoudiger samenwerken om informatie uit te wisselen en transacties te voeren.

Met behulp van onze Apps en innovatieve technologische toepassingen wordt het eenvoudiger, leuker, aantrekkelijker om bij uw organisatie producten aan te schaffen. U krijgt beter inzicht in de wensen, koopbehoefte en het koopgedrag van uw klant. U kunt meer waarde toevoegen door uw service hierop af te stemmen. U versterkt daardoor de binding met uw klant en bespaart direct op kosten. Een win-win waardoor onze Apps in de praktijk direct hun waarde terugverdienen.

Wilt u kosten besparen en beter beeld te krijgen over de behoeftes van uw klanten? Kies dan voor onze oplossingen voor Supermarkten en Wijnwinkels.

Colleqtive – pasklare oplossingen voor uw branche

Binnen Colleqtive is 50 jaar IT-ervaring gecombineerd met nieuwe technologische mogelijkheden. Ervaren architecten, sales professionals en ondernemers bieden pasklare oplossingen voor de retailbranche.